14 تیر 1400

با ایالت های آلمان آشنا شوید (بخش دوم)

در ادامه معرفی ایالت های آلمان ، 8 ایالت دیگر را به شما معرفی خواهیم کرد. برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان باید برخی اطلاعات را بدانید.

مکلنبورگ-فورپومرن

مساحت: 23,174 کیلومتر مربع

پایتخت: شورین

جمعیت: 1.6میلیون نفر

مکلنبورگ-فورپومرن ایالتی در شمال شرقی آلمان است. اگرچه تاریخ طولانی دارد، اما ایالت نسبتا جوانی است. این ایالت پس از جنگ جهانی دوم هنگامی که متفقین غربی در سال 1946 قلمرو خود را به اتحاد جماهیر شوروی تحویل دادند، تاسیس شد. منظره این ایالت عمدتا تپه‌ها و دشت‌های کوهستانی است و بیش از 1700 دریاچه دارد.

چندین اثر که در فهرست آثار میراث یونسکو به ثبت رسیده است، در این بخش از آلمان قرار دارد. گردشگری یکی از توسعه‌یافته‌ترین بخش‌های اقتصادی در این منطقه است، به ویژه به دلیل ساحل دریای بالتیک که حدود 2،000 کیلومتر طول دارد.

 

نوردراین-وستفالن

مساحت: 34،084 کیلومتر مربع

پایتخت: دوسلدورف

جمعیت: 6 میلیون نفر

نوردراین – وستفالن یکی از 16 ایالت در جمهوری فدرال آلمان است. این منطقه در غرب آلمان واقع شده و مساحتی معادل 34.084 کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد. پایتخت این ایالت دوسلدورف است، در حالی که بزرگترین شهر آن کلن نام دارد. پوشش عمده این ایالت جنگلی است. تولید مواد شیمیایی سودآورترین بخش اقتصادی در این بخش از آلمان است.

 

راینلاند- فالتس

مساحت: 19,846 کیلومتر مربع

پایتخت: ماینتس

جمعیت: 4 میلیون نفر جمعیت

ایالت راینلاند- فالتس در ضلع غربی آلمان واقع شده است و با سه کشور فرانسه، بلژیک و لوکزامبورگ مرز بین‌المللی دارد. در مجموع با مساحت 19،846 کیلومتر مربعی، حدود 4 میلیون نفر ساکن دارد. پایتخت این ایالت و بزرگترین شهر آن ماینتس است. از نظر جغرافیایی راینلاند- فالتس بخشی از راین است و متوسط ارتفاع دریا 400 تا 600 متر است. تولید ناخالص داخلی این ایالت بیشتر از صنایع شیمیایی، بازرگانی، حمل و نقل و کشاورزی تامین می‌شود.

 

سارلند

مساحت: 2,569 کیلومتر مربع

پایتخت: زاربروکن

جمعیت: 180 هزار نفر

سارلند در بخش غربی آلمان قرار گرفته است و مساحتی 2،569 کیلومتر مربع دارد. طبق آمار رسمی حدود 180 هزار نفر در این منطقه سکونت دارند. پایتخت آن و بزرگترین مرکز اقتصادی این ایالت، شهر زاربروکن است که در نزدیکی مرز فرانسه قرار دارد. این منطقه به دلیل منابع استخراج ذغال سنگ از توسعه اقتصادی پویا برخوردار بوده است. صنایع تولید فولاد و آهن سود اقتصادی زیادی نیز به همراه دارد.

سارلند از زیرساخت‌های بسیار توسعه‌یافته‌ای برخوردار است که عامل اصلی حفظ پیوندهای تجاری با شرکای کشورهای همسایه آلمان و شهرهای فرانسه در آن سوی مرز است. آب و هوا در سارلند به طور عمده قاره‌ای است.

 

ساکسونی

مساحت: 18,413 کیلومتر مربع

پایتخت: درسدن

جمعیت: 4 میلیون نفر

ایالت فدرال ساکسونی در دورترین نقطه شرقی خاک آلمان واقع شده است. ایالت ساکسونی مرزهای بین‌المللی مشترک با لهستان و جمهوری چک دارد. قلمرو این ایالت شامل 18413 کیلومتر مربع و جمعیت آن حدود 4 میلیون نفر است. پایتخت ساکسونی درسدن است اما بزرگترین شهر این ایالت لایپزیگ است.

بخش عمده‌ای از این ایالت را به جز بخش کوچکی از زمین‌ها در بخش شمالی، تپه‌ها و کوه‌های بلند تشکیل داده است. میکروالكترونیك، تولید و معادن بزرگترین بخش از سهم اقتصادی این ایالت را به خود اختصاص داده‌اند. کشاورزی نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. به لطف این منابع نامحدود، ساکسونی سرمایه‌گذاری‌های بی‌شماری را از سوی سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی جذب می‌کند. همین مسئله باعث شده است تا این منطقه یکی از پایین‌ترین نرخ‌های بیکاری در آلمان را داشته باشد.

 

ساکسونی-آنهالت

مساحت: 20,447 کیلومتر مربع

پایتخت: ماگدبورگ

جمعیت: 2.4 میلیون نفر

ساکسونی-آنهالت در بخش شرقی – مرکزی آلمان واقع شده است. ساکسونی- آنهالت با مساحت 20447 کیلومتر مربع، هشتمین ایالت بزرگ آلمان است. همچنین، این ایالت بسیار پرجمعیت است و حدود 2.4 میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند. پایتخت آن شهر ماگدبورگ است.

بیشتر این ایالت را تپه‌ها و کوه‌ها شکل داده‌اند. به لطف سرزمین‌های حاصلخیز و آب و هوای مساعد، کشاورزی یکی از قدرتمندترین بخش‌های اقتصادی در این منطقه است. صنایع مهم در این ایالت شامل الیاف مصنوعی، اتومبیل، انرژی تجدیدپذیر و صنایع غذایی است.

 

شلسویگ-هولشتاین

مساحت: 15,761 کیلومتر مربع

پایتخت: کیل

جمعیت: 2.8 میلیون نفر

شلسویگ-هولشتاین در شمالی‌ترین قسمت آلمان قرار دارد. این منطقه با مساحت 15،761 کیلومترمربعی، جمعیتی حدود 2.8 میلیون نفر دارد. پایتخت این ایالت، کیل است و دیگر شهرهای آن لوبک و فلنسبورگ هستند. از نظر جغرافیایی، این ایالت محل تضادهاست. در مرکز آن ارتفاعات قرار گرفته‌اند، چشم‌انداز شرقی عمدتا از تپه‌ها تشکیل شده است.

در شرق دشت‌ها جای گرفته، در حالی که در شمال و در امتداد ساحل دریای بالتیک با صخره‌های بی نظیر روبرو خواهید شد. کشتی سازی، صنعت کاغذ، ماشین‌سازی و مهندسی برق مهمترین جنبه‌های اقتصاد این ایالت هستند.

 

تورینگن

مساحت: 16،171 کیلومتر مربع

پایتخت: ارفورت

جمعیت: 2.3 میلیون نفر

ایالت فدرال تورینگن واقع در آلمان مرکزی، مساحتی معادل 16171 کیلومترمربع را در بر گرفته است. این ایالت حدود 2/3 میلیون نفر جمعیت دارد، که بیشتر آنها آلمانی هستند. این ایالت به لحاظ جمعیت، پنجمین ایالت کوچک آلمان است. پایتخت این ایالت شهر ارفورت است.

در حالی که دیگر شهرهای مهم این ایالت آلمانی شامل شهرهای جنا، گرا و ویمار هستند. در مقایسه با بیشتر ایالت های فدرال آلمان ، تورینگن نسبتا فقیر است. صنعت این ایالت به شدت به صنایع فلزی، تجهیزات برقی، نوری، نساجی و بیوتکنولوژی وابسته است.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*