13 تیر 1400

پردرآمدترین رشته های تحصیلی در آلمان

اگر می‌خواهید بدانید پردرآمدترین رشته های تحصیلی در آلمان کدام هستند و برای تحصیل در این رشته‌ها اقدام کنید، این مقاله را بخوانید.

بسیاری از دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند به گزینه هایی مانند انگلیس و آمریکا می‌اندیشند. این کشورها به لحاظ کیفیت آموزشی در سطح بسیار بالایی قرار دارند اما این شهرت به طور قابل توجهی رو به کاهش است.

به تازگی، مطالعاتی با هدف انتخاب بهترین کشور برای تحصیل انجام شده و یک کشور دیگر را به عنوان بهترین مقصد تحصیلی انتخاب کرده است. براساس مطالعه ای که توسط Study.eu انجام شده است، بهترین کشور برای ادامه تحصیل آلمان است. Study.eu کشورها را براساس سیستم آموزشی، زندگی، هزینه ها و شغل دسته بندی می‌کند.

آلمان توانسته در این مطالعه بسیار جلوتر از بریتانیا باشد و امتیاز 83.2 از 100 را کسب کرده است در حالی که بریتانیا نمره انگلیس 69.8 بوده است. تحصیل در آلمان به دلایل مختلف از جمله رایگان بودن دانشگاه های این کشور بسیار مورد توجه دانشجویان بین المللی قرار دارد.

 

10 رشته تحصیلی پر درآمد در آلمان

برخی از رشته های تحصیلی در آلمان از درآمد قابل توجهی برخوردار هستند. فارغ التحصیلان این رشته ها می‌توانند در آلمان پردرآمد باشند و مشاغل خوبی به دست آورند. با پردر آمدترین رشته های تحصیلی در آلمان آشنا شوید.

 

پزشکی و دندانپزشکی

دکترها و دانپزشکان به طور معمول در سرتاسر جهان شغلی ارزشمند و حرفه ای دارند. سلامتی یکی از مهمترین فاکتورهای زندگی باکیفیت در هر کشوری است. به همین دلیل است که رشته های گروه پزشکی از پردرآمدترین رشته های تحصیلی در آلمان هستند. یک دکتر یا یک دندانپزشک بیشترین درآمد را نسبت به هر رشته تحصیلی دیگری دارد.

درآمد سالانه یک پزشک در آلمان به طور متوسط در سال 79.538 یورو است.

 

حقوق

وکالت نیز جزو مشاغل پر درآمد در آلمان است. داشتن یک سیستم قضایی خوب باعث می‌شود که یک کشور از نظر مردمش توسعه یافته تر و منصفانه تر باشد. هر زمان که یک مشکل قانونی برای ما پیش بیاید، کار دشواری برای پیدا کردن یک وکیل خوب خواهیم داشت.

اما در آلمان این یک چالش نیست. پزشکی و حقوق دو تا از سخت ترین رشته های تحصیلی برای پذیرفته شدن در آلمان هستند. دوره های این رشته ها بسیار چالش برانگیز هستند و همین مسئله این رشته ها را بسیار ارزشمند کرده است. وکلا به دلیل تلاش شان برای فارغ التحصیلی و نقشی که در جامعه دارند، درآمد بالایی در آلمان کسب می‌کنند.

درآمد سالانه یک وکیل در آلمان به طور متوسط در سال 74.013 یورو است.

 

مهندسی صنعتی

سومین شغل پر درآمد در آلمان مهندسی صنعتی است. این شاخه مهندسی که باعث بهره وری بیشتر شرکت ها و ارگان ها می‌شود، درآمد بالایی در آلمان دارد. با فارغ التحصیلی در این رشته می‌توان هم در بخش خدمات و هم تولید مشغول به کار شد.

مهندسی صنعتی در یک کارخانه تولیدی که با کاهش زمان دستگاه ها و دیگر منابع غیر ضروری سر و کار دارد یا در بخش خدمات که به کاهش زمان، هزینه ها و ساعت کار کارکنان که بازدهی برای آنها ندارد، مثمرثمر است.

درآمد سالانه یک مهندس صنعتی در آلمان به طور متوسط در سال 70.288 یورو است.

 

مهندسی

مدرک استاندارد مهندسی در واقع دانش عمومی از تمام رشته ها و جنبه های این حرفه است. رشته های مهندسی برخی از سخت ترین رشته ها به دلیل ماهیت شان محسوب می‌شوند. به همین دلیل است که رشته های مهندسی جزو رشته های پردرآمد در آلمان هستند.

درآمد سالانه یک مهندس در آلمان به طور متوسط در سال 69.850 یورو است.

 

ریاضیات و علوم کامپیوتر

علوم ریاضیات همواره جزو رشته های ارزشمند محسوب می‌شده است. ریاضیات با پیچیدگی همراه هستند و نیاز به راهکار دارند. این رشته ها با مدل ها و فرمول هایی که حل آنها دشوار است جزو رشته های چالش برانگیز به شمار می‌روند.

علاوه بر این، ظهور تکنولوژی علوم کامپیوتر را مهمتر کرده است. الگوریتم ها و مدل هایی که به ما کمک می کنند تا ارتباط برقرار کرده و از طریق مانیتورهای کوچک مان کار کنیم.

درآمد سالانه کسانی که فارغ التحصیل این رشته ها هستند، در آلمان به طور متوسط در سال 68.241 یورو است.

 

علوم طبیعی

فیزیک، شیمی و زیست شناسی نیز جزو رشته های پردرآمد در آلمان هستند. این رشته ها به مردم کمک می‌کنند تا مواد ارزشمند ساخته شود، جهان طبیعت را بشناسیم، و موجودات زنده دیگر را کشف کنیم. در طول زمان این سه علم نقش موثری در جهانی که ما در آن زندگی می‌کنیم داشته اند. از این رو، کسانی که در این رشته ها تحصیل می‌کنند درآمد خوبی در آلمان خواهند داشت.

درآمد سالانه کسانی که فارغ التحصیل این رشته ها هستند، در آلمان به طور متوسط در سال 66.954 یورو است.

 

تجارت و اقتصاد

داشتن دانش مدیریت یک شرکت و ارائه استراتژی که بتواند بین شکست و پیروزی تفاوت ایجاد کند، یک استعداد است. تمام سازمان ها و شرکت ها چه خصوصی و چه دلتی، نیاز به کسی دارند که دانش لازم در زمینه تجارت و اقتصاد را داشته باشد.

از آنجایی که ما به کارکرد خوب اقتصاد و تجارت متکی هستیم، درآمد سالانه کسانی که در این رشته ها فارغ التحصیل می‌شوند، 65.404 در سال است.

 

معماری

معماران مکان کار و زندگی ما را طراحی می‌کنند. آنها فضایی را که در اختیار داریم طوری طراحی می‌کنند تا از آن به درستی استفاده کنیم. مهارت این افراد نه تنها کمک می‌کند تا یک ساختمان زیبا به نظر برسد، بلکه از فروریختن آن نیز جلوگیری می‌کند.

مهندسان و دیگر حرفه ها در کنار معماران کار می‌کنند تا فضایی را که برای کار و زندگی نیاز داریم، دراختیارمان قرار دهند.

درآمد سالانه یک معمار در آلمان به طور متوسط در سال 55.882 یورو است.

 

روانشناسی

سلامت روح ما درست به اندازه سلام جسم مان حائز اهمیت است. همانطور که پزشکان و داندانپزشکان به دنبال مراقبت از اعضای بدن ما هستند، روانشناسان نیز از ذهن ما مراقبت می‌کنند. با صنعتی شدن زندگی و پیشرفت تکنولوژی زندگی های امروز بسیار با استرس، نگرانی و غیره همراه است.

روانشناسی و شاخه های مرتبط با آن به مردم یاد می‌دهند که راهکارهای ذهنی مناسب برای حل مشکلات خود داشته باشند. آنها دارو تجویز می‌کنند یا با هر فرد به طور ویژه کار می‌کنند تا مشکلات افراد را حل کنند.

درآمد سالانه یک روانشناس در آلمان به طور متوسط در سال 55.204 یورو است.

 

علم زمین شناسی

یکی دیگر از مشاغل پردرآمد درآلمان علم زمین است. زمین سیاره ای است که ما در آن زندگی می‌کنیم و هنوز جایگزینی برای آن پیدا نکرده ایم به همین دلیل است که همواره درباره آن کنجکاو بوده ایم. همواره بشر به دنبال راهکارهایی بوده تا از زمین بهتر مراقبت کند.

تغییرات آب و هوا، گرم شدن زمین، آلودگی و بسیاری مشکلات دیگر دانشمندان زمین شناسی را بر آن داشته تا راهکارهای موثرتری برای حفاظت از کره خاکی پیدا کنند.

درآمد کسانی که در این رشته ها فارغ التحصیل می‌شوند، سالانه 53.713 یورو است.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*