14 تیر 1400

اولین کارهایی که بعد از ورود به آلمان باید انجام دهید؟ (بخش دوم)

روزهای اول دریک کشور جدید همیشه زمینه چالش برانگیز است، بنابراین بخش دوم اولین کارهایی که باید پس از ورود به آلمان انجام دهید را بخوانید.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید، اولین کارهایی که بعد از ورود به آلمان باید انجام دهید، کدام است؟ تحصیل در خارج از کشور در آلمان یک ماجراجویی مهیج است، اما قبل از اینکه یک زندگی عادی جدید در آلمان شروع شود، باید چند کار انجام دهید. برای یک دانشجوی بین المللی مهم است که بداند این کدام کارها را باید ابتدا انجام دهد و چگونه می تواند بر چالش ها غلبه کند، در غافلگیری گرفتار نشود و اجازه ندهد کنترل شرایط به راحتی از دستش خارج شود. برای اینکه تمام این کارها برایتان ساده شود، اولین کارهایی را که به محض ورود به آلمان باید انجام دهید، را در این مطلب مطرح خواهیم کرد.

 

این کارها را به محض ورود به آلمان انجام دهید

بیمه درمانی

یکی از اولین کارهایی که بعد از ورود به آلمان باید انجام دهید، اقدام برای اخذ بیمه درمانی است. بیمه درمانی برای دانشجویان خارجی در آلمان براساس قوانین این کشور، اجباری است. براساس قانون هر شخصی که در آلمان زندگی می کند، چه به صورت دائم یا بلندمدت باید پیش از ورود به این کشور باید بیمه شود.

با مطرح کردن چنین مسئله ای، دانشجویان بین المللی نیز برای کسب اجازه اقامت یا تحصیل به بیمه درمانی نیاز دارند.

دو نوع بیمه درمانی در آلمان وجود دارد:

– بیمه درمانی اجباری (بیمه درمانی عمومی)

– بیمه درمانی خصوصی

بیمه درمانی عمومی یک بیمه اجباری است، با این وجود بسته به درآمدی که دارید، می توانید از طرح های مختلف این بیمه استفاده کنید. به طور کلی، مواردی محدودی تحت پوشش بیمه درمانی عمومی در آلمان قرار دارند. اگر می خواهید که بیمه درمانی تان بیش از نیازهای پزشکی شما را تحت پوشش قرار دهد، می توانید از بیمه درمانی خصوصی در آلمان استفاده کنید. البته این امر در صورتی اتفاق می افتد که درآمد کافی داشته باشید.

توجه داشته باشید که با توجه به ملیت شما، بیمه درمانی تان در کشور خودتان می تواند نیازهای درمانی و پزشکی تان را در آلمان به طور کامل یا بخشی از آن را پوشش دهد.

 

ثبت نام در دانشگاه

برای آغاز تحصیل در آلمان باید در ابتدا در دوره ای که دانشگاه تان ارائه می دهد، ثبت نام کنید. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در این دوره در آلمان با توجه به دانشگاه می تواند متفاوت باشد، بنابراین باید به آنها ایمیل بزنید یا وب سایت دانشگاه مورد نظرتان را بررسی کنید.

با این وجود، مدارک زیر را به همراه داشته باشید تا در دانشگاه های آلمان ثبت نام کنید:

– مدرک شناسایی (کارت شناسایی یا پاسپورت)

– فرم ثبت نام (این فرم را از وب سایت دانشگاه دانلود کنید یا از کمپس بگیرید)

– مدارک تحصیلی

– نامه پذیرش

– مدرک زبان

– فیش پرداخت ترم

حتما به آخرین مهلت ثبت نام توجه داشته باشید، چرا که اپلیکیشن های با تاخیر با ریجکت مواجه می شوند و تقریبا معافیتی در این زمینه وجود ندارد.

 

در یک دوره زبان آلمانی شرکت کنید

با وجود اینکه رشته تحصیلی شما ممکن است به زبان انگلیسی ارائه شود، اما به شدت توصیه می کنیم که زبان آلمانی پایه را پیش از شروع تحصیل تان یاد بگیرید.

به عنوان یک دانشجوی بین المللی در آلمان ، زمان زیادی را در خارج از محیط دانشگاه خود سپری خواهید کرد، بنابراین مهم نیست که چقدر زبان انگلیسی تان خوب باشد، شما به سختی خواهید توانست تا با مردم آلمان و محلی ها ارتباط برقرار کنید.

اینکه می گویند آلمانی ها ملی گراها هستند، چندان هم دور از واقعیت نیست. کار ساده ای نیست که یک انستیتیو، مرکز خرید یا رستوران راپیدا کنید که کارکنان آن به زبان انگلیسی صحبت کنند.

علاوه براین، در بیشتر بانک های آلمان، کارمندان مجبور به برقراری ارتباط به زبان آلمانی هستند.

برای اجتناب از قرار گرفتن در چنین شرایطی، به شما پیشنهاد می کنیم که در یک کلاس زبان آلمانی در این کشور ثبت نام کنید.

کشور آلمان پذیرای دانشجویان بین المللی بسیار زیادی است و سالانه تعداد قابل توجهی دانشجو از نقاط مختلف جهان برای ادامه تحصیل به این کشور سفر می کنند، از این رو، کلاس های زبان و موسسات آموزشی به اندازه کافی در سرتاسر این کشور وجود دارند. به راحتی می توانید کلاس زبان آلمانی محبوب خود را در یکی از مناطق نزدیک محل زندگی یا تحصیل خود پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*