سوالات متداول تحصیل در سوئیس

سوالات متداول متقاضیان تحصیل در سوئیس

همان طور که می دانید امروزه تحصیل در سوئیس به دلیل دانشگاه های معتبر کشور سوئیس مورد توجه بسیاری از متقاضیان تحصیل در خارج از کشور قرار گرفته است . لذا در این مقاله قصد داریم به سوالات متداول در مورد تحصیل در سوئیس بپردازیم که این سوالها عبارتند از:

برای پذیرش در دانشگاه های سوئیس داشتن مدرک زبان آلمانی اجباری می باشد. برخی از آنها در ابتدا با داشتن مدرک ب1 پذیرش مشروط می دهند و متقاضیان باید ابتدا زبان خود را در دانشگاه تکمیل کرده و مدرک زبان خود را دریافت کند ( تستداف 4 یا DSH2 ) و سپس با آزمون ورودی و یا بدون آزمون ورودی وارد رشته مورد نظر خود شود. برخی دیگر از دانشگاه در ابتدا و در همان زمان پذیرش مدرک زبان آلمانی تستداف 4 یا DSH2 را لازم دارند. داشتن و نداشتن امتحان ورودی با توجه به قوانین دانشگاه ها متفاوت می باشد.

برای ورود به کالج و یا دانشگاه، خیر؛ اما برای دریافت ویزا محدودیت سنی وجود دارد.

ترجیحاً ليسانس از رشته های زیر شاخه تجربی و با معدل بالاي ١5 . ( با معدل هاي متوسط احتمال پذيرش از دانشگاههايي كه امتحان ورودي برگزار ميكنند بيشتر ميباشد )؛ و همینطور داشتن مدرک ب2 زبان آلمانی در زمان اقدام برای اخذ پذیرش مورد نیاز می باشد.

حداقل ب١ . اگر هنوز مدرك زبان نداريد ميتوانيد اقدام كنيد اما طي 6 ماه بايد به ب١ برسيد. توجه : همچنين برخي دانشگاهها هستند كه ابتدا شرايط اوليه متقاضيان را بررسي ميكنند و پذيرش زبان صادر ميكنند و متقاضيان پس از اتمام دوره زبان در آلمان بايد مجدداً اقدام به اخذ پذيرش نماید . ( با اين پذيرش براي ويزا نیز مي توان اقدام كرد، زيرا نام رشته بصورت مشروط در پذيرش قيد مي گردد). جهت درخواست براي اين نوع پذيرش، داشتن مدرك زبان آلماني الزامی نميباشد و در طول دوره ي سال اخذ پذيرش انجام ميشود. توجه : نكته هميشگي براي متقاضيان آلماني زبان : جهت اخذ ويزا داشتن حداقل مدرك زبان آلماني ب١ لازم است ( فقط از موسسه گوته تهران يا OSD )

بله ، اگر حداقل ٢ ترم و يا ٣٦ واحد درسي را در ايران گذرانده ايد ( دانشگاه های مورد تایید کشور آلمان ) و معدل اين ٢ ترم بالاي ١٤ باشد می توان برای پذیرش مستقیم همان رشته اقدام کرد که برای اخذ پذیرش مستقیم، معدل دیپلم و پیش دانشگاهی و معدل واحدهای گذرانده شده در ایران ملاک و مؤثر خواهد بود . اگر دانشجوی ترم آخر لیسانس باشید با توجه به واحدهای گذرانده شده اخذ پذیرش انجام خواهد شد که در این صورت معدل دوره لیسانس ملاک دریافت پذیرش خواهد بود.

كسانيكه در ايران هنوز وارد دانشگاه نشده اند ، بايد ابتدا ٩ ماه در کالج های آلمان طي كنند و در انتهاي دوره ي كالج امتحان جامع FSP خواهند داد . در اين شرايط معدل ديپلم و پيش دانشگاهي هركدام ضريب ١ و معدل كالج ضريب ٢ خواهد داشت و در صورتيكه مجموعا معدل بالاي ١٩ باشد ، شانس پذيرش علوم پزشكي بسيار بالاتر ميرود . توجه : معدل كتبي ديپلم و پيش ملاك نيست و معدل کل هر مقطع ملاک می باشد.

خير ، هيچ تاثيري ندارد. زيرا طبق قوانين آلمان كسانيكه از سال ١٣٨٩ به بعد مدرك پيش دانشگاهي دريافت كرده اند ، نيازي به ارائه گواهي قبولي كنكور سراسري ندارند. كسانيكه قبل از سال ١٣٨٩ مدرك پيش دانشگاهي دريافت كرده اند، اگر از هر دانشگاهي مدرك ليسانس زيرشاخه تجربي يا رياضي ارائه بدهند كفايت ميكند.

معمولا از 3 الی 5 دانشگاه اقدام میکنیم که ممکن است همه آنها منجر به پذیرش شوند و یا هیچکدام از آنها منجر به پذیرش نشوند و به ناچار برای دانشگاه های بیشتر اقدام گردد.

ددلاین دانشگاه های آلمان در زمان های متفاوتی در طول سال قراردارد. باتوجه به شرایط هر شخص می بایست دانشگاه ها و در نتیجه ددلاین ها مشخص گردند. برای این منظور باید شرایط متقاضی بررسی گردد.

خير ، در حد رايگان و حدوداً ترمي بين ٢٠٠ الي ٤٠٠ يورو بابت خدمات اضافه ارائه شده از جمله سمستر تیکت و …