14 تیر 1400

اولین کارهایی که بعد از ورود به آلمان باید انجام دهید؟ (بخش سوم)

دانشجویان به محض ورود به آلمان باید برخی کارها را انجام دهد. با بخش سوم اولین کارهایی که بعد از ورود به آلمان باید انجام دهید، آشنا شوید؟

تحصیل در خارج از کشور در آلمان یک ماجراجویی مهیج است، اما روزهای اول در این کشور برای همه افراد جدید در این زمینه چالش برانگیز است. قبل از اینکه یک زندگی عادی جدید در آلمان شروع شود، باید چند کار انجام دهید.برای یک دانشجوی بین المللی مهم است که بداند این کدام کارها را باید ابتدا انجام دهد و چگونه می تواند بر چالش ها غلبه کند، در غافلگیری گرفتار نشود و اجازه ندهد کنترل شرایط به راحتی از دستش خارج شود. برای اینکه تمام این کارها برایتان ساده شود، اولین کارهایی را که به محض ورود به آلمان باید انجام دهید، را در این مطلب مطرح خواهیم کرد.

 

این کارها را به محض ورود به آلمان انجام دهید

برای اجازه در آلمان وقت بگیرید

اتباع کشورهای مختلف به جز اتحادیه اروپا یا EEA و سوئیس، باید اجازه در این کشور را دریافت کنند. به این ترتیب آنها می ‌توانند با اجازه قانونی در آلمان برای مدت زمانی طولانی تر از 90 روز در این کشور بمانند.

اگر دانشجویی از کشوری غیر از  اتحادیه اروپا وارد این کشور شود و ویزای کوتاه مدت شینگن داشته باشد، باید به اداره محلی آلمان مراجعه کرده و برای درخواست اجازه وقت بگیرد.

توجه داشته باشید که با توجه به ملیت تان، ممکن است از شما درخواست شود که قبل از ورود به آلمان، برای دریافت اجازه از کشور خود اقدام کنید. از طرف دیگر، برخی از اتباع مجاز به ورود به کشور و سپس پیگیری مجوز خود هستند. بنابراین یکی دیگر از اولین کارهایی که پس از ورود به آلمان باید انجام دهید، این است که برای اجازه در آلمان وقت بگیرید.

*مدارک زیر برای درخواست اجازه آلمان لازم است:

– گذرنامه معتبر

– گواهی پلیس

– مهارت زبان آلمانی

– پشت سر گذاشتن معاینه سلامت

– اثبات تمکن مالی

– نامه ای از کارفرمای آلمانی خود دریافت می‌کنید (در صورت داشتن شغل)

– نامه پذیرش دانشگاه

– گواهی ازدواج (در صورتی که می خواهید به همسر خود بپیوندید)

 

یک سیم کارت آلمانی تهیه کنید

از دیگر اقدامات اولیه برای تحصیل در آلمان، خرید سیم کارت آلمانی است. شما به عنوان یک دانشجوی خارجی حداقل 2 تا 3 سال را در آلمان می گذرانید. به جای اینکه از شماره تلفن کشور خودتان و از سرویس رومینگ استفاده کنید و در نهایت با یک صورتحساب نجومی مواجه شوید، پیشنهاد می کنیم که یک سیم کارت آلمانی تهیه کنید.

 

برای تهیه سیم کارت آلمانی می توانید از سه اپراتور اصلی و بزرگ موبایل در این کشور بهره مند شوید:

– دویچه تلکام (Deutsche Telecom) که پیش از این با نام تی- موبایل (T-Mobile) نیز شناخته می‌شد

– وودافون (Vodafone)

–  O2

این شرکت ها مجموعه ای از خدمات جامع و محصولات ارتباطی با تعرفه جذاب را ارائه می دهند.

 

خدمات رفاهی را خودتان فعال کنید!

به طور حتم اجاره یک آپارتمان دانشجویی یکی از مهمترین و شاید چالش برانگیزترین و در عین حال پرهزینه ترین موارد برای تحصیل در آلمان است. توجه داشته باشید، بعد از اینکه یک آپارتمان مشخص را در هر کجای آلمان اجاره کردید، ممکن است صاحبخانه برخی کارها را برای شما انجام نداده باشد، بنابراین باید لوازم مورد نیاز از جمله برق، گرمایش، آب و اینترنت را خودتان راه‌اندازی و نصب کنید.

بیشتر این موارد در آلمان توسط مواد نفتی یا گاز مایع گرمایش ایجاد می کنند، اما ممکن است جاهایی وجود داشته باشد که برق منبع اصلی ایجادگرما باشد. علاوه بر این، برخی وسایل دیگر وجود دارند که به شبکه گرمایش وصل نمی شوند و از گرم‌ کننده های جداگانه استفاده می کنند.

معمولا هزینه گرمایشی و برق با استفاده از سیستم اندازه گیری و مصرف تعیین می شود.

هنگام در یک موقعیت مشخص ، باید یک کنتور برق شخصی (زهلر) نصب کنید که تضمین می کند فقط برای فضایی که در آن زندگی و به اندازه ای که خودتان مصرف می‌ کنید، هزینه پرداخت خواهید کرد.

همچنین توجه داشته باشید که تیم های بازرسی به طور منظم برای کنترل این مسئله که آیا زیرساخت ها در شرایط بهینه قرار دارند یا خیر، در محل حاضر خواهند شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*