سیستم جدید وقت دهی سفارت آلمان

آیا از زمان انتظار طولانی برای وقت مصاحبه روادید دانشجویی کلافه شده اید؟
سفارت آلمان در تهران قصد دارد فرصتی برای وقت مصاحبه سریعتر در اختیار دانشجویان دارای صلاحیت ویژه قرار دهد!
چگونه؟
1- لطفاً اطلاعات مربوط به سامانه رزرو وقت مربوط به بخش حقوقی-کنسولی و همچنین برگه راهنمای مربوطه را به دقت مطالعه نمائید!
2- سپس وقت رزرو شده قبلی خود را از طریق لینک مربوط به لغو وقت مصاحبه که درایمیل تأییدیه ثبت نام قبلی موجود است، لغو نمائید.
3- حال مجدداً ثبت نام نمائید

برای شرایطی که در ارتباط با شما صدق می کنند گزینه "بله" (JA) را علامت بزنید و برای آنهایی که صدق نمی کنند گزینه "خیر" (NEIN) را.
4- به طور مرتب ایمیل و پوشه اسپم (Spam) خود را ملاحظه و چک نمائید! در ابتدا یک تأییدیه ثبت نام دریافت خواهید نمود. سپس در اولین فرصت، اعلامیه وقت سفارت را برایتان ارسال خواهیم کرد.
5- پس از دریافت ایمیل اعلام وقت، حتماً بر روی لینک تأیید داخل ایمیل کلیک نمائید! در غیر این صورت وقت مصاحبه شما لغو خواهد شد! مسئولیت چک کردن ایمیل و پوشه اسپم آن بر عهده خود شما می باشد. به اشخاص ثالثی که قول هایی به شما می دهند و در قبالش از شما پول می گیرند، اعتماد نکنید!

توجه:
در صورتی که در ثبت نام مجدد یکی از شرایطی که در مورد شما صدق نمی کند را با "بله" پاسخ داده باشید تا بدین ترتیب وقت نزدیکتر و سریعتری بگیرید، اقدام شما جهت گرفتن وقت اصلاً لحاظ نخواهد شد. درخواست شما پذیرفته نخواهد شد و مجبور خواهید بود روند ثبت نام را مجدداً از ابتدا طی نمائید. بدین ترتیب جای خود را در فهرست انتظار از دست خواهید داد!
یک درخواست:
شما برای گرفتن وقت اقدام کرده اید، اما دیگر علاقه ای ندارید؟ لطفاً ثبت نام خود را از طریق لینک لغو وقت مصاحبه در ایمیل تأییدیه ثبت نام لغو نمائید. بدین ترتیب جا را باز خواهید کرد برای سایر دانشجویان و به ما کمک خواهید کرد تا بتوانیم درخواست های بیشتری دریافت و بررسی نمائیم.
نکته:
شما ایمیل تأییدیه ثبت نام اولیه خود را در اختیار ندارید و به این دلیل به لینک لغو وقت مصاحبه دسترسی ندارید؟ اگر شخص ثالثی از طریق ایمیل خودش ثبت نام شما را انجام داده است، از او درباره این ایمیل سؤال کنید. سفارت مسئولیتی در قبال اقدامات اشخاص ثالث بر عهده نمی گیرد.

زمان انتظار برای وقت مصاحبه پس از ثبت نام در سیستم تعیین وقت آنلاین:

 

پیوست به خانواده4 تا 6 ماه
دارندگان بورسیه تحصیلی ، فرصت مطالعاتی ، دوره دکترا، فوق لیسانس با مدرک زبان 2 تا 4 هفته
سایر اقامت‌های دانشجویی، مدرسه و یا دوره یادگیری زبانهم اکنون بیش از 12 ماه
جستجوی شغل ، ارزشیابی صلاحیت فنی-حرفه ای کسب شده در خارج ، آموزش فنی-حرفه ایهم اکنون بیش از 12 ماه
کارت آبی اتحادیه اروپا، دکترا با قرارداد کار، قراردادکار با موافقت اولیه اداره کار آلمان

**در خصوص شماره 5 می بایست یک ایمیل به همراه مدارک و شماره رفرنس وقت سفارت شخص درخواست کننده و افراد خانواده که وی را همراهی می کنند به visainfo@tehe.diplo.de ارسال گردد تا وقت ویژه دریافت گردد
2 تا 4 هفته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *